Kasteel Metaal

Kasteel Metaal BV

Hoge Rijndijk 205
2382 AL Zoeterwoude-Rijndijk
+31 (0)71 - 541 12 11
Bekijk alle contactgegevens

Stuur een email
Kasteel Metaal

Ons kapitaal

Ons kapitaal


Mensen zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Vakmensen in ons geval. Dat is vanaf de oprichting in 1928 tot aan vandaag altijd zo geweest.

Er heerst binnen ons bedrijf een sociaal en positief klimaat. Onze vakmensen voelen zich thuis en vormen een wezenlijk onderdeel van Kasteel Metaal. Er is een zeer gering verloop onder het personeel en u treft veel uiterst ervaren vakmensen aan. U ontmoet ze in alle lagen van het bedrijf. Dat moet u toch even van ons weten. Waarschijnlijk zorgt die zekerheid er namelijk voor dat wij met een gerust hart durven te zeggen dat u "voor sterke staaltjes" bij Kasteel Metaal moet zijn. Hart voor de zaak? Dat bestaat nog echt!

team

Teamwork!

Zonder echt teamwork geen opvallend resultaat. Zonder kwaliteit geen continuïteit. Zonder scherpe prijzen en korte levertijden geen vaste klanten. Er heerst op de 7000 m2 grote bedrijfsvloer bovendien de overtuiging dat, in nauwe samenwerking met de klant, niets onmogelijk is en dat het altijd nog weer beter of efficiënter kan.

Innovatie is een leven lang leren

Computerprogramma's sturen bij ons foutloos de robots aan, nadat ingenieurs en vakmensen samen hebben gekeken naar de beste oplossingen. Want het blijft mensenwerk. Zo is er een perfecte balans ontstaan tussen het klassieke vakmanschap en de groeiende automatisering. Wat in zekere zin steeds belangrijker wordt in deze snelle, voortdurend veranderende omgeving. Grote en eentonige productieopdrachten worden door onze robots overgenomen, zodat onze vakmensen de handen weer vrij krijgen voor het "echte" vakwerk.

Werken bij Kasteel Metaal »

  Kasteel Metaal sinds 1928

Team Alphen ad Rijn