Wij zijn
Kasteel Metaal.

Al vier generaties experts in metaalbewerking.

Wij maken goede producten beter.
We maken sterke bedrijven sterker.
Samen ontwikkelen we groei.

LEES MEER

Wij zijn Kasteel Metaal.
Al vier generaties experts in metaalbewerking.

We zijn betrouwbare zakenlui, creatieve ontwikkelaars en vakkundige uitvoerders. Een hecht team van professionals dat al vijfennegentig jaar functioneert als katalysator voor de business van onze klanten.

Ondanks onze leeftijd lopen we voorop. We hebben oog voor trends en durven te innoveren. We begrijpen wat de toekomst van ons vraagt. Want technologie verandert de wereld in een hoog tempo. Ook die van ons.

Daarom dwingen we onszelf om elke dag te kijken wat er anders kan. Beter kan. Bewerkingen, materialen, processen én systemen. Maar in die veranderende wereld is één ding voor ons altijd het allerbelangrijkste geweest: open en eerlijke relaties. Allereerst met onze eigen mensen. Want openheid schept vertrouwen. En vertrouwen zet mensen in hun kracht. Want zij zijn ons kapitaal – en de sleutel tot onze toekomst.

Maar met dezelfde openheid benaderen we ook onze klanten. We vragen hun vertrouwen en geven er ons hoofd én ons hart voor terug. Want hun succes, is ons succes.

We maken goede producten beter.
We maken sterke bedrijven sterker.
Samen ontwikkelen we groei.

Kasteel Metaal. We engineer.

Locaties

Wegens uitbreiding van onze activiteiten hebben wij onze twee locaties samengevoegd. Dit betekend dat wij onze vestiging op de Hoge Rijndijk 205 te Zoeterwoude eind november 2019 hebben verlaten.

Bezoek adres

A. van Leeuwenhoekweg 56, 2408 AN Alphen aan den Rijn

Expeditie adres

Curieweg 2a, 2408 BZ Alphen aan den Rijn

Bezoek adres

A. van Leeuwenhoekweg 56
2408 AN Alphen aan den Rijn

Expeditie adres

Curieweg 2a,
2408 BZ Alphen aan den Rijn
Featured Items