Genomineerd – DISCA ‘Best Knowledge’

Voor de jaarlijkse uitreiking van de DISCA / Dutch Industrial Suppliers & Customer Awards is Kasteel Metaal genomineerd als ‘Best Knowledge’.

In deze categorie vallen de bedrijven die – dankzij eigen ontwikkel- en engineeringsinspanningen – uitblinken in het toevoegen van waarde aan het eindproduct van de klant. Ook vallen er ingenieursbureaus onder en bedrijven die door re-engineering zorgen dat de productiekosten lager worden. Kortom: door kennis toe te voegen dragen knowledge suppliers er substantieel aan bij dat er met het eindproduct meer geld wordt verdiend en/of de kosten ervan lager worden (target movers).

De DISCA-viering in Utrecht gaat dit jaar niet door. Maar de selectieprocedure wordt wel voltooid. Voor drie prijzen, de Best Customer, Beste Knowledge Supplier en de Best Parts & Process Supplier Award, zijn in totaal nog 104 genomineerden in de race waaronder Kasteel Metaal. De gemiddeld hoogst scorende bedrijven, vijf per categorie, komen in de finale. Op 26 november is de bekendmaking. Het volgende is over ons geschreven:

”Beter maakbaar maken
Ook Kasteel Metaal is door meerdere klanten in de categorie Best Knowledge Supplier genomineerd Desgevraagd geeft één van hen aan dat vooral gedaan te hebben vanwege de leverbetrouwbaarheid en de kwaliteit van communiceren van de toeleverancier uit Alphen aan de Rijn. ‘Zij zijn heel goed in het lassen van rvs-samenstellingen en in het meedenken over de maakbaarheid ervan. Onze eigen ontwerpers weten veel maar zijn geen lassers. Kasteel onderscheidt zich met voorstellen voor aanpassingen in het ontwerp, zodat het gemakkelijker en sneller en dus tegen lagere kosten gelast kan worden. Natuurlijk mag het de functionaliteit van de samenstelling niet aantasten, maar in samenspraak met hun engineers komen we altijd tot oplossingen die beter maakbaar zijn met behoud van de functionaliteit.’ Aldus de director operations van een grote oem’er die Kasteel al vele jaren als leverancier heeft. ‘Ook hun logistieke performance is heel goed: afspraken komen ze altijd na. En ze zijn bereid ingrijpende aanpassingen voor ons te doen. Zij zijn voor ons voor bepaalde onderdelen de enige leverancier. Stel dat er bij hen een brand uitbreekt, dan hebben we een groot probleem. Daarom richten zij nu een tweede vestiging in, compleet met lasrobot.”

De nominatie op zich is al een enorme blijk van waardering. Het zijn immers onze partners die ons hebben aangedragen bij Link Magazine, de organisator van de DISCA. Wij zijn hiervoor zeer erkentelijk en spreken graag onze dank uit!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Featured Items

Deel dit bericht

Link naar Clipboard kopiëren

kopiëren