WE ENGINEER GROWTH

Samen ontwikkelen we groei.

In een veranderende wereld is één ding voor ons altijd het allerbelangrijkste geweest: open en eerlijke relaties.

LEES MEER

We engineer Growth

Over onze relaties

Allereerst met onze eigen mensen. Zij zijn ons kapitaal – en de sleutel tot onze toekomst.

Met dezelfde openheid benaderen we ook onze klanten. We vragen hun vertrouwen en geven er ons hoofd én ons hart voor terug.

Onze competenties

Bij Kasteel Metaal dwingen we onszelf om elke dag te kijken wat er beter kan. Bewerkingen, materialen, processen én systemen. Maar dat vakmanschap komt pas tot zijn recht, als we open en eerlijk relaties hebben. Met onze eigen mensen én met onze klanten. We vragen hun vertrouwen en geven er ons hoofd én ons hart voor terug. Want hun succes, is ons succes. Zo werken we samen aan groei.

Engineering & prototyping

Onze engineering gaat met u op zoek naar de beste totaaloplossing. Op basis van functionele eisen en randvoorwaarden engineeren wij onderdelen en complete systemen. Ook de bouw en het duurtesten van prototypes behoort tot de mogelijkheden. Vraag naar de mogelijkheden!

Kwaliteit

Kasteel Metaal is ISO 9001 2015 en EN 1090 gecertificeerd. Daarnaast zijn we continue op zoek naar kwaliteitsverbeteringen en het reduceren van risico's. De kennis en kunde van onze vakmensen is daarbij van groot belang. In onze meetruimtes kunnen we steekproefcontroles tot volledige 3D metingen uitvoeren.

Samen sterk

Mensen zijn de belangrijkste pijlers van ons familiebedrijf. Vakmensen in ons geval. Dat is vanaf de oprichting in 1928 tot aan vandaag altijd zo geweest. Er heest binnen ons bedrijf een sociaal en positief klimaat. Onze mensen voelen zich daarom thuis en vormen een wezenlijk onderdeel van Kasteel Metaal. Onder het personeel treft u veel uiterst ervaren vakmensen aan. U ontmoet ze in alle lagen van het bedrijf. Mensen met hart voor de zaak.

Benieuwd naar wat
wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor uw product, oplossing of groei kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Één van onze experts helpt u graag verder.

Neem contact met ons op
Featured Items