Kasteel zoekt collega’s

Als familiebedrijf vinden wij continuïteit belangrijk en doen we er alles aan om ons bedrijf voor te bereiden op de volgende generatie. Daarom zoeken wij nieuwe collega’s.

Innovatie en automatisering staan bij Kasteel Metaal hoog in het vaandel en veel van onze processen verlopen dan ook automatisch. Daarbij zijn het wel de mensen die de automatisering maken. Het zijn onze vakmensen die met behulp van de allernieuwste, al dan niet geautomatiseerde robottoepassingen ieder technisch probleem creatief en innovatief voor de klant kunnen oplossen. Of dat nu gaat om een halffabricaat of een eindproduct. Bij Kasteel Metaal krijg je volop de ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een fantastisch team. Zonder echt teamwerk geen goed resultaat. Zonder kwaliteit geen continuïteit.

Kijk voor de relevante vacatures op www.werkenbij.kasteelmetaal.nl en solliciteer direct. Neem contact op met onze HR Manager, Danielle Ouwerkerk, zodra je vragen hebt of een kandidaat wilt voorstellen.

We Engineer Happiness!

Bekijk onze vacatures hier: https://werkenbij.kasteelmetaal.nl/

1 Comments

 • Jean Spelt schreef:

  Goedemiddag,

  Ik ben op zoek naar een leerbedrijf waar ik kan werken gedurende mijn BBL opleiding allround constructie waar ik in september aan ga beginnen.

  Ik hoor graag van u of en hoe ik kan solliciteren.

  Met vriendelijke groet,

  Jean Spelt

Laat een reactie achter

Featured Items

Deel dit bericht

Link naar Clipboard kopiëren

kopiëren