Online plaatwerk portaal

Wist je dat Kasteel Metaal een online plaatwerk portaal heeft? Zo kan je dus eenvoudig lasersnijwerk aanvragen.

Wij zijn specialist in het kwalitatief hoogwaardig lasersnijden van plaatwerk. Lasersnijwerk bestel je bij ons al eenvoudig online. Of het nou gaat om enkelstuks, kleine of middelgrote series; Kasteel Metaal heeft de kennis, de kunde en de capaciteit om snel lasersnijwerk te leveren. Zo worden wij met lasergesneden metaalproducten die je zelf verder verwerkt, of die wij verder voor je mogen bewerken, graag onderdeel van jouw eindproduct.

Lasersnijden is een veelgebruikte bewerkingstechniek binnen de plaatbewerking. Met een sterk gebundelde lichtbron wordt er een smeltpunt gecreëerd op het plaatmateriaal, waardoor het materiaal op maat en in de juiste vorm wordt gesneden. We passen het toe om vanuit een vlakke plaat contouren te snijden, die vervolgens uit de plaat kunnen worden geraapt. Wij lasersnijden met name RVS, maar ook aluminium en staal.

Met een gratis account in ons portaal, ontvang je op basis van correct DXF- of STEP-bestanden direct een prijs. Wil je meer informatie? Neem dan contact op via +31 (0)85 051 53 99 of stuur een email naar: info@kasteelmetaal.nl

Laat een reactie achter

Featured Items

Deel dit bericht

Link naar Clipboard kopiëren

kopiëren