Featured Items
WE ENGINEER SOLUTIONS

Onze oplossing is uw continuïteit.

Ondanks onze leeftijd lopen we voorop. We hebben oog voor trends en durven te innoveren.

LEES MEER

Solutions

Over onze oplossingen

Kasteel Metaal is continue opzoek naar de beste totaaloplossing. Met ons moderne machinepark en toegewijde vakmensen gaan we graag de uitdaging aan.

Door onze uiteenlopende disciplines zijn we in staat de maakbaarheid te optimaliseren. Door het leren kennen van onze klanten en de functie en toepassing van het onderdeel te doorgronden creëren we gezamenlijk waarde en succes.

Onze competenties

Onze 15000m2 productiefaciliteit is een productieve showroom van de nieuwste productietechnieken. Trots zijn we op onze automateseringsgraad.

Lasersnijden

Met onze geautomatiseerde lasersnijmachines en gekoppelde magazijnen kunnen we moeiteloos hoogwaardige plaatwerkdelen lasersnijden, 24/7 en met zeer hoge kwaliteit. Aansluitend dragen we zorg voor de juiste nabehandeling zoals afbramen, kanten breken en verpakken. Zie ook onze online laserportal voor het direct bestellen van uw lasersnijwerk!

Zetten

De beste vakmensen en de nieuwste technologie komen samen in onze kantafdeling. Diverse robots en kantpersen zorgen voor nauwgezet plaatwerk.

(Robot)lassen

In onze 4000 m2 grote robotlas faciliteit verwerken we met 8 state of the art robotlasinstallaties en 30 tal lasspecialisten de meest uiteenlopende complexe lassamenstellingen. Naast de seriematige productie hebben we een gespecialiseerd team voor enkelvoudige lassamenstellingen.

Verspanen

Ten behoeve van uw samengestelde producten kunnen wij in house fresen en draaien. Van vol automatisch productie van machine onderdelen tot en met enkelvoudige complexe producten.

Nabehandeling

In nauwe samenwerking met onze partners verzorgen wij graag de nabehandeling van uw product zoals poedercoaten, verzinken en beitsen/passiveren. Uniek is onze inpandige faciliteit voor het beitsen en passiveren van rvs, die naadloos geïntegreerd is in onze grootschalige robotlas faciliteit. Kortere doorlooptijden en kwaliteitswaarborging.

Assemblage

Het samenstellen, monteren en opbouwen van componenten tot complete systemen behoort tot de mogelijkheden. Daarbij kunnen we zorg dragen voor FAT testen en plaatsing op locatie.

Benieuwd naar wat
wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor uw product, oplossing of groei kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Één van onze experts helpt u graag verder.

Neem contact met ons op