WE ENGINEER SOLUTIONS

Onze oplossing is uw continuïteit.

Ondanks onze leeftijd lopen we voorop. We hebben oog voor trends en durven te innoveren.

LEES MEER

We engineer Solutions

Over onze oplossingen

Kasteel Metaal is continue opzoek naar de beste totaaloplossing. Met ons moderne machinepark en toegewijde vakmensen gaan we graag de uitdaging aan.

Door onze uiteenlopende disciplines zijn we in staat de maakbaarheid te optimaliseren. Door het leren kennen van onze klanten en de functie en toepassing van het onderdeel te doorgronden creëren we gezamenlijk waarde en succes.

Onze oplossingen

Het zijn onze vakmensen die met behulp van de allernieuwste, al dan niet geautomatiseerde robottoepassingen ieder technisch probleem creatief en innovatief voor u op kunnen lossen. Of dat nu gaat om een halffabricaat of een eindproduct.

Capaciteit & flexibiliteit

Kasteel Metaal beschikt over de grootste lasrobots van Nederland. Deze robots werken vijf keer sneller dan een ‘reguliere’ lasser, bovendien zonder vergissingen en werken dag en nacht onverstoorbaar door. Elke lasrobot wordt aangestuurd door de computer en is uitgerust met een compleet communicatiesysteem dat overal ter wereld de exacte status kan rapporteren.

Klant specifieke productieautomatisering

Onze robots produceren de basis-box-constructie van de Astronaut melkrobot van Lely. Alles in rvs inclusief de afschermplaten, vloeren en hekken. De producten van Lely Industries worden gekenmerkt door hun innovatieve technologie, duurzaamheid en hoge kwaliteit. Met de kennis van onze vakmensen en groeiende productieautomatisering, kunnen wij Lely de kwaliteit bieden die het verwacht.

Product & procesoptimalisatie

We dwingen onszelf om elke dag te kijken wat er beter kan. Effectievere bewerkingen, hoogwaardige materialen, efficiëntere processen én slimme systemen. Soms zelf zover dat deze integreren met de processen van onze klanten zoals automatische orderverwerking, voorraadbeheer en just in time toeleveringen.

Benieuwd naar wat
wij voor u kunnen betekenen?

Benieuwd wat wij voor uw product, oplossing of groei kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Één van onze experts helpt u graag verder.

Neem contact met ons op
Featured Items