We Deliver Solutions

WDS (We Deliver Solutions) gaat voor OEM-ers en system suppliers op zoek naar de beste oplossing en voor de ideale maakbaarheid van producten en systemen. WDS richt zich op de ontwikkelfase en ondersteunt opdrachtgevers van idee tot realisatie.

WDS is ontstaan uit een samenwerking van BOZ Group en Kasteel Metaal. Beide gevestigde familiebedrijven in de top van Nederlandse metaalverwerkende maakindustrie en lopen voorop in gerobotiseerde productie en proces-automatisering. Met ruim 140 jaar ervaring begrijpen we dat continu innoveren een absolute must is.

Innovatief en constructief

Ook in de maakindustrie geldt dat je zo goed bent als je laatste wedstrijd. Het team van BOZ Group & Kasteel Metaal is klaar voor de volgende industriële fase en snapt dat je moet willen blijven winnen om voor klanten duurzame groei te realiseren. Hiervoor moet je disruptief durven denken om innovatieve oplossingen te kunnen ontwikkelen. Zowel binnen alsook buiten je eigen comfort-zone van de metaalindustrie.

Om maximaal ruimte te geven aan deze gezamenlijke ambitie zijn de twee familiebedrijven het nieuwe bedrijf WDS gestart. WDS speelt in op de snelle veranderende vraag van klanten om eerder in de keten constructief en creatief mee te denken in de oplossingsfase.

Wij geloven in de kracht van samenwerking, met merkwaarden als technisch oplossend vermogen, samenwerking, verbeeldingskracht en specifieke kennis die zorgt voor een korte time-to-market – van idee tot aan realisatie.

 

Everything is possible!

Laat een reactie achter

Featured Items

Deel dit bericht

Link naar Clipboard kopiëren

kopiëren