Verbouwing en verhuizing

Begin 2019 heeft de directie van Kasteel Metaal besloten om de twee vestigingen, één in Zoeterwoude (vanaf 1972)  en één locatie in Alphen aan den Rijn (vanaf 2014) samen te voegen.

Een kans die vrij kwam doordat de bestaande huurder in Alphen naar elders verhuisde. Hierdoor kwam er voldoende ruimte in Alphen vrij, om de gehele productie met het bijbehorende kantoor in te lijven. Wij kregen tegelijkertijd de kans om opnieuw naar onze organisatie te kijken en om onze logistieke flow onder de loep te nemen.

Na een grondige verbouwing van de kantoren en de productieruimte, konden wij in medio van het zelfde jaar beginnen met gefaseerd verhuizen. Eind 2019 was de gehele verhuizing een feit. Door ook nog meer te investeren in automatisering en robotisering, heeft deze stap uiteindelijk geleid tot een doeltreffende organisatie en bijbehorende efficiënte productie met veel meer capaciteit.

Alles is onder één dak veel overzichtelijker, dus veel beter aan te sturen. Dit zelfs in 24/7. Ook kunnen wij in Alphen nog door groeien, omdat wij nu ook nog beschikken over circa 8000 vierkante meter buitenterrein.

Tenslotte is in 2020 nog het aangelegen perceel met hallen aangekocht op de Linnaeusweg 2, totaal 8000 vierkante meter. Hierdoor zijn er voldoende expansie mogelijkheden gecreëerd  en zijn we klaar voor de toekomst.

Laat een reactie achter

Featured Items

Deel dit bericht

Link naar Clipboard kopiëren

kopiëren